Zonnepaneelsystemen

Kwaliteit staat bij ons voorop

Daarom leveren wij u complete systemen van topkwaliteit. Deze bestaan uit: zonnepanelen, een omvormer, een montageconstructie voor plat of schuin dak en de benodigde bekabeling. Altijd inzicht in de prestaties van uw zonnepanelen? Standaard voorzien we uw systeem van een monitorsysteem die op afstand uit te lezen is. Na oplevering inspecteren wij wekelijks de staat van uw zonnepaneelsysteem (op afstand).

Advies op maat – Helder advies over zonnepanelen

Overgaan op zonnepanelen is een persoonlijke beslissing. Het is uw investering en daar wilt u uiteraard iets goeds voor terug zien. Maar waar kunt u op rekenen en hoe werkt het precies? Wij geven u graag advies over uw mogelijkheden, de kosten, het systeem dat bij u past en de verwachte terugverdientijd, de verwachte opbrengst wordt bepaald op basis van uw locatie en het langjarig weer gemiddelde voor uw locatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten.

Opbrengstberekening – Wanneer heb ik het systeem terugverdiend?

Als u kiest voor zonnestroom, dan heeft u daar uw redenen voor. En u wilt natuurlijk graag weten hoe lang het duurt voordat u uw investering heeft terugverdiend. Als u bij ons gratis een vrijblijvende offerte aanvraagt, vermelden we hierin ook de verwachte terugverdientijd. Zo weet u direct vanaf welk moment u geld overhoudt.

 

Installatie
Wat merkt u van de installatiewerkzaamheden?

We plaatsen uw zonnepanelen aan de buitenkant van uw huis, daar heeft u minimale hinder van. Daarnaast maken we een extra groep in uw meterkast. En ook hierbij beperken we de overlast tot een minimum. Met de installatie van zonnestroom in en op een woonhuis zijn we over het algemeen binnen 1 dag klaar. dit is inclusief het aanmelden op www.energieleveren.nl en het configureren van de monitoring.

Hoelang gaat uw systeem mee?

De door ons gebruikte materialen en systemen zijn er op gericht om u minimaal 25 jaar van u zonnepaneelsysteem te laten genieten.

 

Zelf aan de slag: advies en begeleiding
Wilt u zelf uw systeem installeren?

Wij helpen u graag waar u dat wilt, bijvoorbeeld met:

  1. Advies op maat;
  2. Het leveren van alle noodzakelijke materialen (inclusief eventueel benodigd gereedschap);
  3. Een nauwkeurige check. We controleren na afloop voor u of alles goed is geïnstalleerd;
  4. Een garantie, zodat u zeker weet dat alles werkt en u optimaal profiteert van zonnestroom;
  5. Het schoonmaak en servicecontract, zodat uw systeem 100% blijft presteren.
Gratis offerte

Wanneer u het contactformulier invult, nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op en sturen wij u binnen 2 weken kosteloos een maatwerkadvies, inclusief prijsopgave en verwachte terugverdientijd

 

Een overzicht van de door Schipper duurzaam energie advies geleverde zonnepaneelsystemen vind u hier

zonne 015