Duurzaam energie advies

Schipper duurzaam energie advies helpt u graag op weg!

Schipper duurzaam energie advies wil duurzame energie toegankelijker maken voor een ieder. Om een goede keuze te maken wilt u waarschijnlijk weten wat bepaalde maatregelen nu voor u betekent. Voor het milieu maar zeker ook voor uw portemonnee. Schipper duurzaam energie advies kan dit per maatregel voor u uitwerken en u ook verder helpen bij het kiezen van de juiste producten en leveranciers.

Onderbouwd advies

Opbrengstberekeningen kan je op vele manieren maken. Schipper duurzaam energie advies wil zijn adviezen goed onderbouwen. De uitgangspunten en aannames die gebruikt worden, zullen worden aangegeven. Modellen van Schipper duurzaam energie advies zullen geverifieerd worden met werkelijk gemeten waarden. Via onze website kunt u ook de achtergronden bij de onderbouwing vinden. Schipper duurzaam energie advies heeft hiervoor een speciale kennis Wiki ontwikkelt.

Onze wiki biedt een uitgebreide documentatie over de achtergronden bij de verschillende duurzaamheids technieken. De wiki bevat een almaar groeiende lijst met onderwerpen die u voorziet van de nodige achtergrondinformatie over de verschillende technieken achter de maatregelen.

Laagdrempelig, ook in kosten!

Schipper duurzaam energie advies heeft de luxe situatie dat het als nevenactiviteit naast een vaste inkomensbron is opgezet. Inkomsten zijn weliswaar nodig om gemaakte kosten te dekken en om het bedrijf duurzaam voort te laten bestaan, maar winst is allerminst de primaire drijfveer.